Tel: 079 123 45 67 info@magicsun.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze beschikbare zoncosmetica

Belle fles 400 ml

MelaLift Skin Energy” is DE nieuwe technologie om lekker snel bruin te worden.

Natuurlijke bronzers zijn toegevoegd voor een nog directer resultaat.

Met Tropische “summer sangria” geur

Geschikt voor de beginnende zonner

Command fles 400 ml

Natuurlijke bronzers die in samenwerking met hoogwaardig DHA een directe, natuurlijke en egale bruine teint geven die lang aanhoudt. De “Tattoo Protection” technologie op botanische basis, voorkomt dat de kleuren van tatoeages vervagen. uitstekend. Een klein vleugje siliconen voedt en verzorgt de huid, werkt tegen fijne lijntjes en rimpeltjes en laat de huid er gezond uitzien en aanvoelen.

Met “cynical” geur

Geschikt voor de gevorde zonner

14 karat Gold Rush fles 400 ml

Een combinatie van 14 natuurlijke bronzers en een geoptimaliseerde mix van DHA geven zulke spectaculaire bruiningsresultaten dat zelf de meest verwende bruiners er versteld van staan. En wat een huidverzorging! een zgn. “botox effect” en herstelt beschadigde huidcellen, verbeteren de elasticiteit van de huid, stimuleert de aanmaak van collageen en gaat lijntjes en rimpeltjes tegen en maskeert eventuele huidoneffenheden.

Met Licht fruitige `gilded citrus´ geur. 

Geschikt voor de iets gevorderde zonner.

Spellbound Entranced fles 400 ml

fantastisch mooi bruiningsresultaat voor elk huidtype. Bevat een mix van natuurlijke en  DHA bronzers voor een diepbruine kleur die extra lang blijft, beschermt, voedt, verzorgt en gaat huidveroudering tegen. Voor de zonaanbidder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Met Frisse “sheer blossom” geur

Geschikt voor de beginnende zonner.

Elusive fles 400 ml

De allerbeste Designer Skin zonnebankcreme ooit gemaakt! Met maar liefst hoogwaardige bronzers voor de donkerste kleur die je je maar voor kunt stellen. Samengesteld uit o.a. directe bronzers, nawerkende bronzers. De resultaten zijn werkelijk fantastisch! Voedt en verzorgt de huid, stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen, verbetert de microcirculatie en gaat ouderdomsverschijnselen effectief tegen waardoor je huid er strakker, beter, jonger en gezonder uitziet. Bovendien kan deze formule helpen bij de (extra) aanmaak van vitamine D. ABSOLUTE AANRADER!
Met Frisse “Dewy Ozonic Lily”geur.
Voor de gevorderde zonner

Waar je ons vindt:

Dorpsstraat 190F
2712AR Zoetermeer

Tel: 079 316 06 05

Neem gerust contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk op je vraag terug.

Magic Sun