Tel: 079 123 45 67 info@magicsun.nl

Zonnestudio Magic Sun & Zonnestudio Berkel

 

Zonnestudio Magic Sun en Zonnestudio Berkel zijn professionele zonnestudio’s waar u terecht kunt voor een gezonde teint en een verantwoord portie vitamine D. Zonnestudio Magic Sun is gelegen in de Dorpsstraat Zoetermeer met ruime parkeergelegenheid. Zonnestudio Berkel is gelegen aan de Kerksingel 20 te Berkel & Rodenrijs. Wij hechten veel waarde aan een goed advies die past bij uw wensen en huidtype en wij beschikken altijd over de nieuwste producten zowel op het gebied van huidverzorging en bruining van binnen en buitenzon producten

Klantvriendelijkheid

Wanneer u langs komt voor een bezoek, komt u ook voor uw ontspanning. Daarom doen wij er alles aan om u een welkom gevoel te geven en zo ontspannen mogelijk weer weg laten gaan. Zo kunt u genieten van een kopje koffie/thee of chocolademelk en is er na uw zonsessie altijd een koud glaasje water voor u. Voor de dames hebben wij GRATIS make up remover bij onze spiegel. Doordat wij iets kleiner zijn dan de gemiddelde zonnestudio kunnen wij er persoonlijk voor u zijn. Het geeft ook een prettig gevoel als u niet iedere keer een andere medewerker spreekt. Voor na de zonsessie ligt er altijd een schone handdoek en een verfrissingsdoekje klaar zo kunt u zich na het zonnen even opfrissen.

Hygiëne

Onze studio is brandschoon !! Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u ontspannen geniet van een zonnesessie, ligt u veelal ongekleed op de zonneapparatuur. De SVZ zonnestudio’s leven daarom belangrijke hygiëneregels na om te zorgen dat de hygiëne aan alle eisen voldoet. Hierdoor kunt u onbezorgd van uw minivakantie genieten. Wij stellen zeer hoge eisen aan hygiëne. De medewerkers werken volgens een vast hygiëneplan, waarbij de zonnebanken direct na iedere zonsessie worden gereinigd, tevens worden onze banken minimaal 1 keer per dag gedesinfecteerd. Zo bent u verzekerd van een schone zonnebank. Met de juiste reinigings- en desinfecteermiddelen worden volgens protocol de cabines, de apparatuur en de studio gereinigd.

Ons verhaal

Natuurlijk hopen wij als zonnestudio flink te groeien en dankzij de vele klanten die wij reeds hebben mogen verwelkomen gaan wij de goede kant op. Sinds de oprichting van Magic Sun in 2010 hebben wij al meer dan 600 klanten mogen verwelkomen!

Zonnende klanten gingen u voor!

SVZ

Tevens zijn wij aangesloten bij onze branche de SVZ. De SVZ stelt hoge eisen aan het lidmaatschap om de kwaliteit van haar leden te waarborgen. Deze voert regelmatig controles uit onder haar leden om te checken of deze zich aan hun strenge eisen houden de aangesloten studio’s moeten zich houden aan een code. Deze code garandeert voor de consument een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de zonnebanken. Gebeurd dit niet worden deze leden geroyeerd.

Veilig zonnen

De zon heeft vele positieve effecten op de mens, zonder zon zouden we niet kunnen leven! Uw omgang met de zon moet verstandig zijn. Een duidelijke regel daarbij is: zorg dat u niet verbrandt door het zonlicht, niet buiten en niet binnen. Het is niet mogelijk om de zon buiten te verbieden, maar voor het binnen zonnen gelden duidelijke veiligheidsregels.

Huidanalyse

Om te zorgen dat u de juiste hoeveelheid zonlicht op uw huid krijgt en niet meer dan dat, is het belangrijk dat er naar uw huidtype gekeken wordt. Bij ons in de studio zullen wij uw huidtype analyseren d.m.v. een aantal vragen te stellen na het bepalen van uw huidtype zorgen wij dat u niet teveel zonlicht krijgt dan dat goed voor u is wij geven u een persoonlijk zonadvies. Hoe lang u kunt zonnen en onder welke zonnebank. Met een goed zonadvies profiteert u van de optimale combinatie tussen de positieve effecten van het zonnen en een goed bruiningsresultaat zonder uw huid te verbranden. Ook moeten wij ons als zonnestudio houden aan een wettelijke 0,3 norm. De norm stelt onder meer dat zonnebanken niet meer straling mogen afgeven dan 0,3 W/m2, oftewel: de kracht van de zon op de stranden van de Middellandse Zee rond het middaguur. De professionele bruiningslampen in de SVZ zonnestudio’s zijn hier op afgesteld.
Ook wordt er gecontroleerd en gehandhaafd door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) of deze norm daadwerkelijk wordt toegepast. Als je nog geen 18 bent mag je nog geen gebruik maken van zonneapparatuur ook daar wordt streng op gecontroleerd.

Waar je ons vindt:

Dorpsstraat 190F
2712AR Zoetermeer

Tel: 079 316 06 05

Neem gerust contact met ons op. Wij komen zo snel mogelijk op je vraag terug.

Magic Sun

Zonnestudio Berkel