BLACK CROWN SPECIAL EDITION

INGREDIËNTEN

Acai Berry

Een krachtig anti-oxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bioactive Tetra Peptides

Activeren de collageenproductie en verminderen de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels. Maken zelfs een ruwe huid weer mooi egaal.

Black Silicone Emulsion

Krachtige siliconen emulsie die alle ingrediënten vastzet in de huid en deze zo langer laat doorwerken en daarnaast de huid een langdurige hydratatie geeft.

BodyFit

Verstevigt de huid en gaat cellulite tegen.

Ester C

Een natuurlijke vorm van Vitamine C, die een gelijkmatige pigmentatie nastreeft en de hydratatie herstelt.

FreshTek

Een mengsel van geurabsorberende en verfrissende ingrediënten die de “na het zonnen- geur” voorkomt.

Ideal Lift

Verbetert de elasticiteit van de huid en gaat verslapping van de huid tegen.

Lipochroman-6

Herstelt zuurstofverlies veroorzaakt door stress in de huid en beschadiging van huidcellen.

Mangosteen Extract

Een krachtig anti-oxidant dat huidveroudering vertraagt en de huid nieuwe energie geeft.

Matrixyl Synthe 6

Sterke anti-aging met 6 verschillende anti-aging peptides. Maakt de huid strakker, stralender en reduceert fijne lijntjes terwijl nieuwe lijntjes worden voorkomen.

Meladark

Een combinatie van ingrediënten die samenwerken met de huid om een natuurlijk diep bruine kleur te bereiken.

Nouritan Technology

Mix van diverse bruiningsversnellers doe de tyrosine activiteit stimuleren om zo een snellere bruining te verkrijgen, die ook nog eens langer aanhoudt.

Renovage

Verstevigt, hydrateert en vult de huid op zodat deze minder ouderdomstekenen zal vertonen.

Bruiningsversneller Black crown | special edition

De Black Crown Special edition is het meest luxe product van Devoted Creations. Het is het enige product van Devoted Creations dat zowel Nouritan als Meladark bevat, waardoor de pigmentatie al na 1,5 minuut op gang komt. Daarnaast bevat Black Crown Special edition de meest hoogwaardige anti-aging ingrediënten, alle gericht op verbetering van de huidstructuur, lifting en firming en gericht op de verbetering van de elastine van de huid.De Black Crown bevat een 90-voudige DHA bronzer met natuurlijke en cosmetische bronzers. De balans tussen deze bronzers is zo goed, dat zelfs een iets gevorderde zonner met deze sterke crème toch een prachtige natuurlijk bruine kleur zal verkrijgen.

Ingrediënten Black Crown Special edition

De Black Crown Special edition bevat veel verschillende ingrediënten. Allemaal met een functie om de perfecte kleur en huid te krijgen. Zo bevat de Black Crown Special edition Bioactive Tetra Peptides: een sterkte anti-aging die de huid strakker maakt en nieuwe lijntjes voorkomt. Door de Black Silicone Emulsion wordt de huid goed gehydrateerd. De Acai Berry hydrateert, verstevigd de huid en werkt als anti-oxidant. Hierdoor wordt de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Bruiningsversneller Black Crown Special edition bevat Meladark die de natuurlijke pigmentatie stimuleert. Dankzij deze en meer ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid met behulp van de Black Crown Special edition een extra boost in het bruiningsproces. Dankzij deze en meer ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid dankzij de Black Crown Special edition een extra boost in het bruiningsproces..

Black Crown Special edition voor gevorderde zonner

De Black Crown Special edition is te gebruiken door de gevorderde zonner. Door de meervoudige DHA bronzers wordt geadviseerd om de Black Crown Special edition goed uit te smeren. Wanneer je twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar de perfecte bruiningsversneller.

Waarom kiezen voor een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met nourtain én meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA