Cocoa & shea moisturizer

Moisturizer Cocoa & shea

De heerlijke moisturizer Cocoa & Shea is perfect voor dagelijks gebruik. Door de Cocoa & Shea geur rijk jij de hele dag lekker en wordt je huid optimaal gehydrateerd.

Ingrediënten Cocoa & shea moisturizer

De Moisturizer Cocoa & shea zit vol met fijne ingrediënten. De Cocoa Butter hydrateert en verstevigt de huid. Ook beschermt deze de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Shea Butter in de Moisturizer Cocoa & shea hydrateert en verzorgt de huid optimaal. De Vitamine E hydrateert en hersteld de huid. In de Moisturizer Cocoa & shea zijn geen dierlijke ingrediënten gebruikt.

Cocoa & shea moisturizer geschikt voor elk huidtype

De Cocoa & shea moisturizer is geschikt voor elk huidtype, inclusief de vette en droge huid. Ieder huidtype kan namelijk gedehydrateerd raken. Door het gebruik van de Cocoa & shea moisturizer kan iedereen zijn huid hydrateren.

Wat is een moisturizer?

Een moisturizer is belangrijk voor elke huid. Eigenlijk kun je de Moisturizer Cocoa & shea zien als een vocht inbrengende huidverzorging. De moisturizer zorgt ervoor dat de huid genoeg vocht krijgt en dat het vocht ook langer wordt vast gehouden. Wanneer je geen moisturizer gebruikt raakt de huis sneller geïrriteerd en is sneller vatbaar voor onzuiverheden.

INGREDIËNTEN

Cocoa Butter

Hydrateert en verstevigt de huid. Werkt daarnaast als anti-oxidant, dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Shea Butter

Hydrateert en verzorgt de huid optimaal.

Vegan Formula

Er is geen enkel dierlijk ingrediënt toegevoegd.

Vitamin E

Hydrateert en herstelt de huid.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA