Onze verschillende zonnebanken

Wij, Magic Sun, maken gebruik van verschillende Ergoline zonnebanken.

In deze blog gaan we dieper in op enkele van de beste zonnebanken van Ergoline, waaronder de Prestige Lightvision, Prestige 1600, SLP Affinity 900, Prestige 11005 Dynamic Power en Affinity 800 S Twin.

 

Ergoline Prestige Lightvision

De Ergoline Prestige Lightvision is een premium zonnebank die is ontworpen om een ongeëvenaarde bruiningservaring te bieden. Deze zonnebank beschikt over een innovatief verlichtingssysteem dat bestaat uit meerkleurige LED’s die de bruiningservaring verbeteren en het comfort vergroot. Bovendien is deze zonnebank uitgerust met een groot aantal comfortfuncties, waaronder een airconditioningsysteem, een aromadiffusor en een geluidssysteem. Deze zonnebank is te gebruiken bij de Magic Sun vestigingen in Berkel, Zoetermeer en Rokkeveen.

 

Ergoline Prestige 1600

De Ergoline Prestige 1600 is een krachtige zonnebank die is ontworpen om snel en effectief een diepe en gelijkmatige bruining te bieden. Deze zonnebank beschikt over een groot aantal krachtige lampen en een geavanceerd koelsysteem dat ervoor zorgt dat uw klanten zich comfortabel voelen tijdens hun sessie. Bovendien is deze zonnebank uitgerust met een intuïtieve touchscreenbediening en een geluidssysteem. Enorm veel comfort dus! Deze zonnebank is net als de Prestige Lightvision te gebruiken bij de Magic Sun vestigingen in Berkel, Zoetermeer en Rokkeveen.

 

SLP Affinity 990

De SLP Affinity 990 is een van de meest geavanceerde zonnebanken van Ergoline en is ontworpen om een ongekende bruiningservaring te bieden. Deze zonnebank beschikt over een innovatief verlichtingssysteem dat bestaat uit krachtige LED’s. Bovendien is deze zonnebank uitgerust met een groot aantal comfortfuncties, waaronder een airconditioningsysteem en een geluidssysteem, waardoor het een van de meest luxueuze zonnebanken op de markt is. Deze zonnebank is te gebruiken bij Magic Sun in Berkel.

Zonnebank-1100S
Zonnebank-Affinity-990
Zonnebank-lightvision
Zonnebank-Prestige-1600
Zonnebank-Affinity-990

Ergoline Prestige 11005 Dynamic Power

De Ergoline Prestige 11005 Dynamic Power is een van de meest krachtige en geavanceerde zonnebanken van Ergoline. Deze zonnebank beschikt over een groot aantal krachtige lampen en geavanceerde bruiningsfuncties, waardoor je tijdens het zonnen een snel en effectief een diepe en gelijkmatige bruining krijgt. Bovendien is deze zonnebank uitgerust met een groot aantal comfortfuncties, waaronder een airconditioningsysteem, een aromadiffusor en een geluidssysteem. De Prestige 11005 Dynamic Power is ook uitgerust met Dynamic Power, een innovatieve technologie die de bruiningstijd verkort en het bruiningsresultaat verbetert. Deze zonnebank is te gebruiken bij Magic Sun in Rokkeveen.

 

Ergoline Affinity 800 S Twin

De Ergoline Affinity 800 S Twin is een zonnebank die speciaal is ontworpen voor een lager huidtype. Het is een zonnebank met een lagere UV-straling. Bovendien beschikt de Affinity 800 S Twin over een groot aantal comfortfuncties, zoals een airconditioningsysteem, een aromadiffusor en een geluidssysteem, waardoor het een van de meest luxueuze zonnebanken op de markt is. Deze zonnebank is te gebruiken bij Magic Sun: Zoeterneer en Rokkeveen.

 

Bekijk alle zonnebanken hier op een rijtje!

Weet je niet goed welke bank geschikt is voor jouw huidtype? Vraag een van onze specialisten om hulp in een van onze vestigingen.