FILTHY RICH

INGREDIËNTEN

Advanced Matrixyl Synthe 6

Sterke anti-aging, 6 verschillende anti-aging peptides. Maakt de huid strakker, stralender en reduceert fijne lijntjes terwijl nieuwe lijntjes worden voorkomen. 

Bakuchiol

Stimuleert celvernieuwing & collageenproductie. Vermindert rimpels en zorgt ervoor dat de huid actief blijft.

Body Fit

Verstevigt de huid en gaat cellulite tegen.

Blue Tansy

Blauw bloemextract met kalmerende en helende eigenschappen. Daarnaast werken de aanwezige blauwtinten, oranje tinten tegen zodat de meest natuurlijke bruine kleur behaald kan worden.

Charcoal Extracts

Absorbeert overmatige olie, zuivert de huid, verfijnt poriën, vermindert roodheid en kans op vorming van acné. Draagt bij aan een egalere huid.

Electrolyte Cocktail

Een cocktail van kokosnootwater, Sodium PCA, Sinasappel, Hazelnoot en Banaanextracten verbetert de vochtbalans en stevigheid van de huid. Daarnaast kalmeert het roodheid en beschermt het tegen uitdroging.

Freshtek

Een mengsel van geurabsorberende en verfrissende ingrediënten die de “na het zonnen- geur” voorkomt.

Revolutionary 4K Blend

Zorgt voor een betere hydratatie, een langer behoud van je bruiningsresultaat en het beter doordringen van alle luxe anti-aging ingrediënten. Camoufleert huidimperfecties en geeft de huid een kristalheldere uitstraling.

Sugarcane Derived Squalane

Geeft de huid een stevige uitstraling. Hydrateert, gaat overmatige olie tegen en kalmeert.

Tattoo & Color Fade Protecting Formula

Waarborgt de kleur van je tatoeage tijdens het zonnen, waardoor deze niet vervaagt.

Vegan Collagen

Versterkt de huidconditie. Zorgt voor een soepele huid en gaat rimpelvorming tegen.

Vegan Formula

Er is geen enkel dierlijk ingrediënt toegevoegd.

Bruiningsversneller Filthy Rich

De heerlijke bruiningsversneller, Filthy Rich, bevat 180-voudige DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. De formule van de Fortune zonnebrandcrème haalt het maximale resultaat uit alle soorten uv-licht. De Filthy Rich gaat huidveroudering en onzuiverheden tegen, terwijl de huid gehydrateerd wordt.

Ingrediënten Filthy Rich

De Filthy Rich bevat vele anti-aging ingrediënten, deze zorgen ervoor dat de huid straalt en voor verjonging. Daarnaast zorgt Blue Tansy in de Filthy Rich ervoor dat de huid een natuurlijke bruine kleur in plaats van oranje. De Bodyfit gaat cellulitis tegen en de Myramaze helpt de huid te hydrateren. De Tattoo & Color Fade Protecting Formula helpt het waarborgen van de kleur van je tatoeage. Dankzij deze en meer ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid dankzij de Fortune zonnebrandcrème een extra boost in het bruiningsproces.

Filthy Rich voor de gevorderde zonner

Filthy Rich is te gebruiken door de gevorderde zonner. Door de meervoudige DHA bronzers wordt geadviseerd om de Filthy Rich zonnebrandcrème goed uit te smeren. Wanneer je twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar de perfecte bruiningsversneller.

Waarom kiezen voor een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met nourtain én meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

 

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA