FOREVER INKED

INGREDIËNTEN

Bee’s wax

Hydrateert, herstelt de huid en houdt deze in conditie.

Calendula Oil
Verzacht de huid en gaat roodhuid tegen.

Olive Oil

Vol met anti-oxidanten om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Sheabutter

Hydrateert en verzorgt de huid optimaal.

Tattoo & Color Fade Protecting formula

Waarborgt de kleur van je tatoeage tijdens het zonnen, waardoor deze niet vervaagt.

Vitamin E

Hydrateert en herstelt de huid.

Bruiningsversneller Forever Inked

De heerlijke bruiningsversneller, Forever Inked, zonder DHA bevat natuurlijke en cosmetische bronzers. Hierdoor ontwikkel je snel een mooie donkere kleur. De Forever Inked is speciaal ontwikkeld voor het kleurbehoud van je tatoeages. Door Uv-licht kunnen tatoeages gaan vervagen, wil je dit voorkomen? Gebruik dan de Forever Inked!

Jouw favoriete bruiningsversneller

Biedt jouw favoriete bruiningsversneller geen bescherming tegen het vervagen van jouw tatoeage? Gebruik dan de Forever Inked om alleen de tatoeages in te smeren en smeer daarna heel het lichaam in met je favoriete bruiningsversneller. Zo krijg je je gewenste kleur zonder het vervagen van de tatoeages.

Ingredienten in Forever Inked

De Bee’s wax, de Vitamin E en de Sheabuttur in de Forever Inked zorgen ervoor dat de huid goed gehydrateerd wordt. De Olive Oil bevat veel anti-oxidanten die de huis beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf. De Calendula Oil in de Forever Inked verzacht de huid en gaat roodheid tegen. Ten slotte wordt de kleur van tatoeages gewaarborgd tijdens het zonnen door de Tattoo & Color Fade Protecting formula. Dankzij deze ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid dankzij de Forever Inked zonnebrandcrème een extra boost in het bruiningsproces..

Forever Inked voor beginnende tot gevorderde zonner

De Forever Inked IT is te gebruiken door de beginnende tot gevorderde zonner. Wanneer je toch nog twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar de perfecte bruiningsversneller.

Waarom kiezen voor een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met nourtain én meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA