GOING DARKER DROPS

Bereik jouw gewenste zomerkleurtje (zelfs in de winter!), met de Going Darker Drops. De Going Darker Drups zijn geconcentreerde DHA drops met natuurlijke bronzers.

Gebruik van de Going Darker Drops

Om jouw gewenste kleurtje te krijgen kan je zoveel druppels toevoegen aan jouw zonnebankproduct als je zelf wilt. Gebruik dit product niet zonder je favoriete DC product. De Going Darker Drops geven het beste resultaat wanneer je ze mengt met 15 ml van je favoriete DC product en het mengsel evenredig verdeelt over lichaam en gezicht. Wij van Magic Sun raden aan:

Light tan : voeg 4 drops toe aan 15 ml DC product

Medium tan : voeg 6 drops toe aan 15 ml DC product

Dark tan : voeg 8 drops toe aan 15 ml DC product

Ingrediënten Going Darker Drops

Door de Acai Berry in de Going Darker Drops wordt de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Banana Fruit Prima Enzymes ondersteunen het bruiningsproces, hydrateren de huid en werkt als anti-aging.

Going Darker Drops voor beginnende tot gevorderde zonner

De Going Darker Drops zijn te gebruiken door de beginnende tot gevorderde zonner. Wanneer je twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar het gewenste aantal druppels of met welke bruiningsversneller of moisturizer je het best gebruik kan maken van de Going Darker Drops.

INGREDIËNTEN

Acai Berry

Een krachtig anti-oxidant dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Banana Fruit Prime Enzymes

Ondersteunen het bruiningsproces, hydrateren en werken als anti-aging.

Vegan Formula

Er is geen enkel dierlijk ingrediënt toegevoegd.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA