H.I.M. ATLANTIC

INGREDIËNTEN

Avocado Extract

Hydrateert, verzacht en kalmeert de huid.

Blue Hued Bronzing Blend

Stelt je huid in staat een natuurlijke, donkerbruine kleur te ontwikkelen.

Blue Tansy

Blauw bloemextract met kalmerende en helende eigenschappen. Daarnaast werken de aanwezige blauwtinten, oranje tinten tegen zodat de meest natuurlijke bruine kleur behaald kan worden.

Freshtek

Een mengsel van geurabsorberende en verfrissende ingrediënten die de “na het zonnen- geur” voorkomt.

Matrixyl Synthe 6

Sterke anti-aging, 6 verschillende anti-aging peptides. Maakt de huid strakker, stralender en reduceert fijne lijntjes terwijl nieuwe lijntjes worden voorkomen. 

Shea Butter

Hydrateert en verzorgt de huid optimaal.

SunXtend

Voorkomt kleurvervaging en verlengt de bruine kleur.

Tamanu Oil

Krachtige huidverzorger. Reduceert rimpels, gaat vlekken tegen en hydrateert de meest droge huid optimaal. Camoufleert littekens en striae.

Tattoo & Color Fade Protecting Formula

Waarborgt de kleur van je tatoeage tijdens het zonnen, waardoor deze niet vervaagt.

Tiger Grass

Color correcting ingrediënt dat roodheid en vlekkerigheid van de huid tegengaat. Beschermt de huid daarnaast tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Turmeric Root Extract

Antioxidant dat roodheid tegengaat. Verzorgt een egaal huidbeeld.

Vegan Formula

Er is geen enkel dierlijk ingrediënt toegevoegd.

Vitamin C & E

Hydrateert en herstelt de huid.

H.I.M. ATLANTIC

Bruiningsversneller H.I.M. ATLANTIC

De heerlijke bruiningsversneller, H.I.M. ATLANTIC, bevat 30-voudige DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. De formule van de Fortune zonnebrandcrème haalt het maximale resultaat uit alle soorten uv-licht. De H.I.M. ATLANTIC bevat een Blue Hued Bronzing Blend, deze geeft de huid een natuurlijke, donkerbruine, “just from the beach” -kleur.

Ingrediënten H.I.M. ATLANTIC

De H.I.M. ATLANTIC bevat veel verschillende ingrediënten. Allemaal met een functie om de perfecte kleur en huid te krijgen. Zo bevat de H.I.M. ATLANTIC Matrixyl Synthe 6: een sterkte anti-aging die de huid strakker maakt en nieuwe lijntjes voorkomt. Door de Shea butter wordt de huid goed gehydrateerd. De H.I.M. ATLANTIC onderscheid zich van andere bruiningsversneller door het voorkomen van een oranje of rode huid. Dankzij deze en meer ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid dankzij de Fortune zonnebrandcrème een extra boost in het bruiningsproces.

H.I.M. ATLANTIC voor beginnende tot gevorderde zonner

De H.I.M. ATLANTIC is te gebruiken door de beginnende tot gevorderde zonner. Door de meervoudige DHA bronzers wordt geadviseerd om de H.I.M. ATLANTIC goed uit te smeren. Wanneer je twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar de perfecte bruiningsversneller.

Waarom kiezen voor een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met nourtain én meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA