LET’S FLAMINGLE

INGREDIËNTEN

Advanced Matrixyl Synthe 6

Sterke anti-aging, 6 verschillende anti-aging peptides. Maakt de huid strakker, stralender en reduceert fijne lijntjes terwijl nieuwe lijntjes worden voorkomen.

Baobab

Anti-oxidant, erg hoog in Vitamine C. Zeer sterke bron van calcium en vitamines. Wordt in vele luxe anti-aging gebruikt.

BB Crème Formula

Geeft de huid een egalere uitstraling.

Blue Tansy

Blauw bloemextract met kalmerende en helende eigenschappen. Daarnaast werken de aanwezige blauwtinten, oranje tinten tegen zodat de meest natuurlijk bruine kleur behaald kan worden.

BodyFit

Verstevigt de huid en gaat cellulite tegen.

FreshTek

Een mengsel van geurabsorberende en verfrissende ingrediënten die de “na het zonnen- geur” voorkomt.

Kakadu Plum

Vermindert roodheid van de huid, maskeert donkere pigmentvlekken en kalmeert eventueel aanwezige acné.

Liquid Glass Technology

Baanbrekend ingrediënt dat je veel terugvindt in luxe huidcrèmes. Reduceert rimpels en verfijnt poriën. Reduceert imperfecties. Werkt als een primer.

MelaTime

Geeft de melanineproductie een boost voor een sneller, donkerder resultaat.

Myramaze

Sterk anti-oxidant dat een droge huid effectief hydrateert, kalmeert, verstevigt en nieuwe energie geeft.

Tattoo & Color Fade Protecting Formula

Waarborgt de kleur van je tatoeage tijdens het zonnen, waardoor deze niet vervaagt.

Tiger Grass

Color correcting ingrediënt dat roodheid en vlekkerigheid van de huid tegengaat. beschermt de huid daarnaast tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Bruiningsversneller Lets Flamingle

De heerlijke bruiningsversneller, Lets Flamingle, bevat 50-voudige DHA, natuurlijke en cosmetische bronzers. De formule van de Fortune zonnebrandcrème haalt het maximale resultaat uit alle soorten uv-licht. De melanime in de Lets Flamingle geeft de bruining nog een extra boost. Daarbij zorgt de Blue Tansy ervoor dat het resultaat geen oranje tint krijgt. Ook gaat de Lets Flamingle de roodheid tegen, maskeert de bruiningsversneller donkere pigmentvlekken en kalmeert aanwezige acné.

Ingrediënten Lets Flamingle

De Lets Flamingle bevat vele anti-aging ingrediënten, deze zorgen ervoor dat de huid straalt en voor verjonging. Daarnaast zorgt Blue Tansy in De Lets Flamingle ervoor dat de huid een natuurlijke bruine kleur in plaats van oranje. De Bodyfit gaat cellulitis tegen en de Myramaze helpt de huid te hydrateren. De Melatime in de Lets flamingle zorgt voor een sneller, donkerder resultaat na het zonnen en de Tattoo & Color Fade Protecting Formula helpt het waarborgen van de kleur van je tatoeage. Dankzij deze en meer ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid dankzij de Fortune zonnebrandcrème een extra boost in het bruiningsproces.

Lets Flamingle voor de gevorderde zonner

Lets Flamingle is te gebruiken door de gevorderde zonner. Door de meervoudige DHA bronzers wordt geadviseerd om de Lets Flamingle zonnebrandcrème goed uit te smeren. Wanneer je twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar de perfecte bruiningsversneller.

Waarom kiezen voor een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met nourtain én meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA