WHITE 2 BLACK NATURAL

INGREDIËNTEN

Acai Berry Oil

Krachtige fruitolie, dat sterke anti-oxidanten biedt om het bindweefsel sterk te houden.

Mahakanni Extracts

natuurlijke bronzer die zorgt voor een langduriger behoud van je bruine kleur.

White Birch

Herstelt de stevigheid van de huid en heeft huidbeschermende eigenschappen.

Bruiningsversneller White 2 Black Natural

De heerlijke bruiningsversneller, White 2 Black Natural, zonder DHA bevat natuurlijke en cosmetische bronzers. Hierdoor ontwikkel je snel een mooie donkere kleur. De White 2 Black Natural bevat verschillende anti-oxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Ingrediënten White 2 Black Natural

De verschillende ingrediënten in de bruiningsversneller White 2 Black Natural zorgen voor de ultieme zonervaring. De White 2 Black Natural bevat Acai Berry Oil dat anti-ocidanten bidet om bindweefsel sterk te houden. De Mahakanni Extracts is een natuurlijke bronzer die er voor zorgt dat de huid de bruine kleur langer behoudt. De White Birch in de White 2 Black Natural zorgt voor versteviging en bescherming van de huid. Dankzij deze en meer ingrediënten ontwikkel je snel een mooie donkere kleur en krijgt jouw huid dankzij de White 2 Black Natural een extra boost in het bruiningsproces.

White 2 Black Natural voor beginnende tot gevorderde zonner

De White 2 Black Natural  is te gebruiken door de beginnende tot gevorderde zonner. Wanneer je toch nog twijfelt staat er altijd iemand klaar om je te helpen in de keuze naar de perfecte bruiningsversneller.

Waarom kiezen voor een bruiningsversneller?

  1. Zonder een bruiningsversneller verliezen we 30-40% van de Uv-stralingen, omdat deze niet door kan dringen in een droge huid.
  2. De bruining begint zonder een bruiningsversneller na 8 minuten, met een bruiningsversneller na 3-4 minuten.
  3. Bij luxe bruiningsversnellers met nourtain én meladark begint de bruining al na 1,5 minuut.
  4. Met een bruiningsversneller word je niet alleen sneller en dieper bruin, maar blijft de bruine kleur ook tot 7 dagen langer behouden.
  5. De huid wordt goed verzorgd en gehydrateerd door alle hoogwaardige ingrediënten en complexen.

MEER DEVOTED ZONNECOSMETICA