Bent u voor de eerste keer op zoek naar een professionele zonnebankervaring? Overweeg dan een bezoek aan Zonnestudio Magic Sun. Wij zijn gevestigd in Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs. Onze zonnebanken geven niet alleen AV-A om te bruinen, maar ook de UV-B straling die zorgt voor natuurlijke bescherming tegen verbranding en kan helpen bij diverse kwalen, zoals vitamine D-tekort en psoriasis.

 

Wij helpen u graag!

Wanneer u voor de eerste keer komt zonnen, vinden wij het belangrijk om u rustig te kunnen informeren en eventuele vragen te beantwoorden. Om een optimaal resultaat te bereiken, is het belangrijk om geen anti-zonnebrandmiddel te gebruiken voordat u onder de zonnebank gaat, omdat wij een zonnebank en bezonningstijd kiezen die is afgestemd op uw huidtype.

Na een korte intake kunnen we de juiste zonnebank en een verantwoord aantal minuten voor u bepalen. Als u specifieke klachten of wensen heeft, kunt u deze natuurlijk aangeven. Een van onze werknemers zal u begeleiden naar de juiste zonnebank en uitleggen hoe de verschillende knopjes werken, zoals de startknop, de knop voor de muziek en de knop om de gezichtsbruiners zachter te zetten of uit te schakelen, evenals ventilatie en andere comfortfuncties. U kunt de ruimte van binnenuit op slot doen.

 

Tips en tricks voor goed zonnen

Hoe werkt de zonnebank bij de eerste keer? Wanneer u op de startknop drukt, gaan de zonnebanklampen, gezichtsbruiners, ventilatie en muziek aan en kunt u heerlijk ontspannen. Moderne en professionele zonnebanken zijn aangenaam qua temperatuur, dus u zult niet veel zweten, tenzij u de ventilatie zachter zet. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de zonnebank automatisch uit. De ventilatie en muziek blijven nog enkele minuten doorgaan voordat het tijd is om eruit te stappen.

Laat ons na het zonnen bij de balie weten hoe uw eerste ervaring was en maak indien gewenst direct een vervolgafspraak. Het is verstandig om na elke zonsessie uw huid een dag rust te geven voordat u weer gaat zonnen. Wacht echter in het begin niet langer dan enkele dagen tussen uw eerste sessies, anders zal de huid niet voldoende worden gestimuleerd om aan het werk te gaan.

eerste-keer-zonnen