De werking van bruiningscrème onder de zonnebank

Als je graag een diepere en langdurige bruine kleur wilt krijgen tijdens het zonnen onder de zonnebank, dan is het gebruik van een bruiningscrème een goede optie. Bruiningscrèmes, ook wel zonnebankcrèmes genoemd, zijn ontworpen om de productie van melanine in je huid te stimuleren, waardoor je huid sneller en dieper bruin wordt.

 

 

Waarom kiezen voor een bruiningscrème onder de zonnebank?

  1. Als je geen bruiningscrème gebruikt onder de zonnebank, loop je het risico om 30-40% van de UV-straling te verliezen, omdat deze niet goed kan doordringen in een droge huid.

 

  1. Zonder een bruiningscrème begint het bruiningsproces pas na 8 minuten, terwijl het met een crème al na 3-4 minuten kan starten.

 

  1. Als je gebruik maakt van een luxe bruiningscrème met nourtain en meladark, kan het bruiningsproces zelfs al na 1,5 minuut beginnen.

 

  1. Naast het feit dat je met een bruiningscrème sneller en dieper bruin wordt, blijft de bruine kleur ook nog eens tot wel 7 dagen langer behouden.

 

  1. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en complexen in de bruiningscrème wordt je huid bovendien goed verzorgd en gehydrateerd.

 

Hoe gebruik je een bruiningscrème onder de zonnebank?

Voordat je een bruiningscrème aanbrengt, is het belangrijk om je huid grondig te reinigen en te scrubben om dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat de crème gelijkmatig wordt aangebracht en beter in de huid wordt opgenomen. Breng de crème aan op je huid en verdeel het gelijkmatig over je hele lichaam. Vermijd daarbij gevoelige delen van je lichaam, zoals je gezicht, ogen en lippen. Zorg ervoor dat je de crème goed inwrijft om eventuele strepen of vlekken te voorkomen.

 

Kortom, een bruiningscrème is een onmisbaar product als je gaat zonnen. Zonnecosmetica zorgt er namelijk voor dat je huid sneller en langer bruin wordt en er bovendien mooier uitziet.

Bij Magic Sun vind je een uitgebreid assortiment van zonnebankproducten van het merk Devoted Creations, die verkrijgbaar zijn in de Magic Sun zonnestudio’s. Heb je vragen? Neem gerust contact op of kom langs in een van onze zonnestudio’s.

Devoted-Creations