Als het gaat om het kiezen van de juiste zonnebank voor uw huidtype, is het belangrijk om te begrijpen hoe uw huid reageert op UV-straling en welk type zonnebank het meest geschikt is voor uw huid. Ergoline is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige zonnebanken en heeft verschillende modellen die geschikt zijn voor verschillende huidtypen.

 

Verschillende huidtypes

Huidtype 1

Mensen met huidtype 1 hebben een zeer lichte huid die gemakkelijk verbrandt en bijna nooit bruint. Deze huid is zeer gevoelig voor UV-straling. Voor dit huidtype wordt aangeraden om de lichtste zonnebank te gebruiken met een hele lage UV-kracht of helemaal geen zonnebank te gebruiken.

 

Huidtype 2

Mensen met huidtype 2 hebben een lichte huid die gemakkelijk verbrandt en langzaam bruint. Deze huid moet voorzichtig worden behandeld in de zon of onder de zonnebank. Voor dit huidtype wordt aangeraden om gebruik te maken van een zonnebank met een lage UV-kracht, zoals de Affinity-serie.

 

Huidtype 3

Mensen met huidtype 3 hebben een licht getinte huid die zelden verbrandt en geleidelijk bruin wordt. Deze huid moet nog steeds voorzichtig worden behandeld in de zon of onder de zonnebank. Voor dit huidtype wordt aangeraden om gebruik te maken van een zonnebank met een gemiddelde UV-kracht, zoals de Ergoline Affinity-serie.

 

Huidtype 4

Mensen met huidtype 4 hebben een donkere huid die zelden verbrandt en snel bruin wordt. Deze huid heeft een laag risico op huidkanker, maar moet nog steeds voorzichtig worden behandeld in de zon of onder de zonnebank. Voor dit huidtype wordt aangeraden om gebruik te maken van een zonnebank met een hoge UV-kracht, zoals de Ergoline Prestige-serie.

 

De beste zonnebank voor jou!

Bij het kiezen van de juiste Ergoline zonnebank is het ook belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke voorkeuren en behoeften, zoals het gewenste bruiningsresultaat en de gewenste duur van de sessie. Wij bieden Ergoline banken van verschillende modellen die geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

Wil je advies op basis van jouw huidtype? Vraag altijd aan een van onze specialisten advies voor het beste bruiningsresultaat. Neem hier contact op of kom langs in een van onze zonnestudios! 

zonneallergie-zonnebanken